OUR SERVICES

Digitale vooraanmelding op mobile app voor afhandelaar en forwarder

Digitale vooraanmelding op mobile app voor afhandelaar en forwarder

Afgelopen week is er succesvol getest met het uitwisselen van vooraanmeldingen tussen de forwarder en afhandelaar binnen het Trucking CDM platform op de mobile app. In de campus accounts welke beschikbaar zijn gesteld aan de studenten van Inholland Hogeschool zijn diverse export en import zendingen aangemaakt. Deze werden vervolgens toegewezen aan de afhandelaar met daarbij kenbaar gemaakte tijdslot.

Deze import en export opdrachten konden naast de single window omgeving in Trucking CDM nu ook worden getoond in de mobile app welke beschikbaar ook werd gesteld voor de afhandelaar. Koppeling met eLink is reeds beschikbaar waardoor ook acceptatie en/of verificatie proces van aanlevering bij de toegewezen deur van de afhandelaar kan plaatsvinden. Hetzelfde proces is in een testfase op de ULD aanleveringen. GEODIS heeft inmiddels diverse ULD aanleveringen via de mobile app kunnen opvoeren welke zichtbaar zijn gemaakt in de account van de afhandelaar.  De afhandelaar kan op haar beurt de ULD met behulp van de mobile app accepteren waarbij ook in een electronic handshake protocol is voorzien.

Partijen die interesse om de mogelijkheden van het platform te verkennen worden uitgenodigd om vrijblijvend contact op te nemen met Dennis Borst via email: support@cargohub.nl

 

 

 

Contact Us

If you have any questions with regards to our services, employment opportunities, or you just want to say 'hello', please feel free to call or make an inquiry, below.

ADDRESS

A. van Leeuwenhoekweg 36B-11
2408 AN, Alphen aan den Rijn

The Netherlands

CONTACT US

Contact us

© 2024 All Rights Reserved CargoHub BV