OUR SERVICES

Fiscal Rep BV kiest voor AEO Compliance Framework van CargoHub

Fiscal Rep BV kiest voor AEO Compliance Framework van CargoHub

Met gepaste trots verwelkom ik Fiscal Rep als nieuwe klant voor het AEO compliance framework ontwikkeld door CargoHub. Fiscal Rep B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen van BTW, douane en administratieve oplossingen voor bedrijven die handelen of willen handelen binnen de EU en verzorgt een goede en compatibele organisatie van hun logistieke processen met betrekking tot EU-douanediensten en BTW afhandeling.

 

 

Trots ben ik om twee redenen. Allereerst ben ik trots om samen te mogen werken met een klant die hoge eisen stelt aan de wijze waarop douane processen, risico management en monitoring binnen een organisatie dient te worden vormgegeven en om dit te kunnen realiseren, gekozen heeft om gebruik te maken van onze AEO compliance framework oplossing.

Daarnaast vind ik het geweldig mooi om samen te mogen werken met Yoke Alberto met wie ik in 1994 de interne opleiding C functionaris bij de douane volgde. In deze periode is de basis gelegd voor een gemeenschappelijke passie. Dat onze paden elkaar na ruim 20 jaar weer kruisen en wij vanuit ondernemerschap gaan samenwerken om AEO compliance inrichting tot het hoogste niveau te kunnen door ontwikkelen, maakt het verwelkomen van Fiscal Rep B.V. als nieuwe klant extra bijzonder.

Yoke en team, dank voor het vertrouwen en wij kijken uit naar verdere samenwerking,

Raoul Paul
Managing director

foto Anne Arriens

Contact Us

If you have any questions with regards to our services, employment opportunities, or you just want to say 'hello', please feel free to call or make an inquiry, below.

ADDRESS

A. van Leeuwenhoekweg 36B-11
2408 AN, Alphen aan den Rijn

The Netherlands

CONTACT US

Contact us

© 2024 All Rights Reserved CargoHub BV