OUR SERVICES

Integrale on air planning, acceptatie en control

Integrale on air planning, acceptatie en control

Vandaag is de allereerste test in de live omgeving van CDM uitgevoerd door Kerry Logistics van de import acceptance module in de digital handling suite van CargoHub CDM platform. Tijdens een korte sessie op locatie kon in de praktijk worden ervaren op welke wijze de mobile app voor een eenvoudige digitale registratie kan plaatsvinden en tegelijkertijd het WMS kan voozien van essentiele informatie.

Wat doet de import acceptance app
De IMP acceptance app maakt het mogelijk om zendingen op master awb digitaal te accepteren inclusief de breakdown op house airwaybill niveau.Tegelijkertijd is er een acceptantie checklist, wordt de actuele voorraad in CDM opgevoerd en kunnen foto’s en locatie worden toegevoegd aan de digitale record.

Integrale on air planning, acceptatie en control
De acceptance app sluit aan op de on air plannnig en shipment monitor waarmee een efficient planning, acceptatie en shipment control proces kan worden gerealiseerd. Het CDM platform biedt met deze uitbreiding een integrale oplossing voor logistieke dienstverleners om hun on air proces, in-uit en opslag op een efficiente wijze te beheren met een perfect digitale audit trail.

Meer informatie over wat CDM voor u kan betekenen?
raoul.paul@cargohub.nl / tel +31 653927047
www.cargohub.nl

 

 

 

 

 

Contact Us

If you have any questions with regards to our services, employment opportunities, or you just want to say 'hello', please feel free to call or make an inquiry, below.

ADDRESS

A. van Leeuwenhoekweg 36B-11
2408 AN, Alphen aan den Rijn

The Netherlands

CONTACT US

Contact us

© 2024 All Rights Reserved CargoHub BV