OUR SERVICES

ULD aanleveringen Schiphol efficienter geregeld met CargoHub ULD care and control

ULD aanleveringen Schiphol efficienter geregeld met CargoHub ULD care and control

De eerste ULD aanleveringen naar KLM, dnata, WFS, Swissport, Menzies en DHL op Schiphol succesvol afgerond! GEWELDIG mooi om te zien hoe vanuit de samenwerking binnen CDM@airports het ULD proces voor forwarders in een digitale omgeving aanzienlijk is vereenvoudigd.

Tegelijkertijd wordt ook het acceptatie proces van ULDs en de planning voor afhandelaren vereenvoudigd. Met behulp van berichten uitwisseling kan de tijdrovende en handmatige invoer van ULD updates voor afhandelaren ook volledig komen te vervallen.

Kostenbesparing en een geoptimaliseerd ULD inzicht voor airlines, handlers en forwarders. Mooi werk Kerry Logistics Sander van Hulst, CEVA logistics Daniel WeerstandRemco de Vreese GEODIS Lars KoopmanDick ReindersWillem du Pont en welkom on board UPS Cetin Bavkir.

De vaart zit er in en we gaan nog even door met het opleveren van mooie industrie oplossingen. Meer weten? stuur gerust een mail of bel raoul.paul@cargohub.nl /+31653927047

 

Contact Us

If you have any questions with regards to our services, employment opportunities, or you just want to say 'hello', please feel free to call or make an inquiry, below.

ADDRESS

A. van Leeuwenhoekweg 36B-11
2408 AN, Alphen aan den Rijn

The Netherlands

CONTACT US

Contact us

© 2024 All Rights Reserved CargoHub BV