OUR SERVICES

Voorbereiding implementatie iShare – Trucking CDM in gang gezet

Voorbereiding implementatie iShare – Trucking CDM in gang gezet

Sinds de start van het bouwen  van een Trucking collaborative decision making (CDM) platform in het eerste kwartaal van 2019 is er bijzonder veel gebeurd. Een experimenteel platform op het gebied van datadeling tussen de trucker, afhandelaar en airline ten behoeve van  transparante en voorspelbare planning ( doel reduceren van wachttijden),  kwam in een stroom versnelling nadat Wallenborn, Menzies World Cargo, Airbridge Cargo en Jan de Rijk hun medewerking verleenden om een pilot te starten. In combinatie met onderzoek vanuit de samenwerking met Hogeschool Inholland Haarlem en het delen transportopdrachten door Wallenborn en Jan de Rijk, zijn wij in staat gesteld om in stappen de traditionele wijze van communicatie en planning tussen partijen op basis van beschikbare data digitaal te transformeren.

In de loop van 2020 hebben meerdere partijen zich bij Trucking CDM aangesloten en is de functionaliteit uitgebreid naar de volledige landside operatie van de afhandelaar met de vervoerstromen transit, import pick-up, export delivery en de ULD stroom. Er zijn mooie slagen gemaakt met behulp van alle betrokken partijen en de komende maanden wordt de volledige scope van functionaliteiten voor onze pilot partners uitgerold.

Een mooi momentum waar ook goede afspraken bij horen tussen deelnemers. Om deze reden ben ik verheugd te mogen meedelen dat Trucking CDM het afsprakenstelsel van iShare zal adopteren en de technische voorbereidingen hiervoor zijn gestart.

Met dank aan Gerard van der Hoeven en team en uitkijkend naar een uitdagende samenwerking!

Mooi paasweekend toegewenst,

Raoul Paul
Founder CargoHub

Tel: +31653 927047
Email: raoul.paul@cargohub.nl

Contact Us

If you have any questions with regards to our services, employment opportunities, or you just want to say 'hello', please feel free to call or make an inquiry, below.

ADDRESS

A. van Leeuwenhoekweg 36B-11
2408 AN, Alphen aan den Rijn

The Netherlands

CONTACT US

Contact us

© 2023 All Rights Reserved CargoHub BV