OUR SERVICES

Trucking CDM driver app, voor alle lokale en internationale vervoersbewegingen

Trucking CDM driver app, voor alle lokale en internationale vervoersbewegingen

Nog heel even en dat is het eindelijk zover. Na succesvolle test resultaten is er achter de schermen gewerkt aan de Trucking CDM driver app om digitaal lokale import pickups, export deliveries maar ook airport to airport transportopdrachten te kunnen verwerken.

Om ervoor te zorgen dat de Trucking CDM driver app niet als een stand alone oplossing werkt maar als integrale diver app kan fungeren is de afgelopen maanden uitvoerig onderzocht op welke wijze alle lokale airport en airport to airport vervoersbewegingen kan afdekken. Dit omvat tevens lokale initiatieven zoals elink trips op Schiphol.

Om koppeling te kunnen maken met elink trips worden vervoerders en expediteurs voorzien van een interface zodat berichtgeving geautomatiseerd naar de driver account voor chauffeurs kunnen worden verzonden.  Vanuit de transportmanagement module binnen trucking CDM is tevens voorzien van een digitaal vooraanmeldings bericht welke via beveilige communicatie kan worden verzonden naar de afhandelaar.

 

Integrale on air planning, acceptatie en control
De Trucking CDM driver app is een verlengstuk van de integrale on airport planning, acceptatie en control oplossing van CDM. De app sluit hiermee naadloos aan op planningsoptimalisatie proces welke met behulp van CDM kan worden gerealiseerd.

Meer informatie over wat CDM voor u kan betekenen?
email: CDM@cargohub.nl of bel +31 653927047

 

 

Contact Us

If you have any questions with regards to our services, employment opportunities, or you just want to say 'hello', please feel free to call or make an inquiry, below.

ADDRESS

A. van Leeuwenhoekweg 36B-11
2408 AN, Alphen aan den Rijn

The Netherlands

CONTACT US

Contact us

© 2024 All Rights Reserved CargoHub BV